Μάθημα Ιταλικής κουζίνας στη Lidl Food Academy

Ιταλικές σπεσιαλιτέ είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν οι νικητές που επιλέγηκαν μετά από κλήρωση το Σάββατο 29/10 στη Lidl Food Academy, Στασικράτους 34, Λευκωσία.

Το μενού περιλάμβανε μπρουσκέτα ντομάτας με τέσσερις γαρνιτούρες για ορεκτικό (antipasto), μια αυθεντική καρμπονάρα χωρίς κρέμα γάλακτος για πρώτο πιάτο (primo), κοτόπουλο μαρσάλα για δεύτερο (secondo), μια συνοδευτική σαλάτα φτιαγμένη από ρόκα και σοκολατένια cupcakes τιραμισού με γεύση καφέ ‘Bellarom’ ως επιδόρπιο (dolce).

Η συνταγή που ιδιαίτερα εντυπωσίασε ήταν αυτή της αυθεντική καρμπονάρα χωρίς κρέμα γάλακτος, μαγειρεμένη με ζυμαρικά ‘Combino’, καπνιστό μπέικον ‘Αγροικία΄ και τριμμένο τυρί παρμεζάνα ‘LOVILIO’.

Οι νικητές συνόδεψαν το γεύμα τους με κρασί και σαμπάνια, απολαμβάνοντας την ιταλική κουζίνα σε όλο της το μεγαλείο.

Italian cuisine course at Lidl Food Academy

The winners of the lottery held on Saturday 29/10 had the opportunity to cook Italian specialties at Lidl Food Academy, Stassikratous Street 34, Nicosia.

The menu consisted of tomato bruschetta with four toppings as an appetizer (antipasto), authentic carbonara without cream as a first course (primo), chicken Marsala as the main course (secondo), rocket salad as a side dish, and chocolate Tiramisu cupcakes with ‘Bellarom’ coffee flavour as dessert (dolce).

The participants were most impressed by the recipe for authentic carbonara without cream, prepared using ‘Combino’ pasta, ‘Agroikia’ smoked bacon and ‘LOVILIO’ grated Parmesan cheese.

The winners paired their meal with wine and champagne, enjoying Italian cuisine in all its glory.

 

X