Πρωτότυπες και νόστιμες σούπες για τον Χειμώνα  

Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, με τις θερμοκρασίες να παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Παρόλα αυτά, στη Lidl Food Academy το Σάββατο 14 Ιανουαρίου η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετικά ζεστή. Οι τυχεροί φίλοι που παρευρέθηκαν στο μάθημα, είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν νόστιμες σούπες οι οποίες αποτελούν μια χειμωνιάτικη διατροφική επιλογή που ικανοποιεί όχι μόνο την επιθυμία για φαγητό, αλλά ταυτόχρονα και την ανάγκη για ζεστασιά.

Το μενού ήταν όπως πάντα εντυπωσιακό, με τους παρευρισκόμενους να εκτελούν μία προς μία τις συνταγές, ανυπομονώντας για το αποτέλεσμα.

Τι μαγείρεψαν;

Κρεμώδη σούπα τριών μανιταριών με θυμάρι και κύμινο, και μπρουσκέτα με λιωμένο τυρί. Αρωματική σούπα θαλασσινών με σαφράν, και κρουτόνια με βούτυρο και ρίγανη. Και για το τέλος, σοκολατένια μπισκότα με βραζιλιάνικο φιστίκι, πορτοκάλι και μπράντι.

Αυτό, όμως, που κατενθουσίασε τους πάντες, ήταν η αρωματική σούπα θαλασσινών, αφού οι γαρίδες La Caldera, τα μύδια και ο μπακαλιάρος Ocean Sea,  έκαναν το πιάτο ακόμα πιο εντυπωσιακό, τόσο γευστικά όσο και οπτικά.

Και όλα αυτά με υλικά που βρίσκει κανείς εύκολα στα ράφια οποιουδήποτε Lidl καταστήματος!

X