Πρώτη ημέρα ενός καυτού Ιουλίου και ένα ειδικό μάθημα μαγειρικής περίμενε τους 25 τυχερούς πελάτες της Lidl που επιλέχτηκαν με τη συνηθισμένη διαδικασία συμμετοχής για να λάβουν μέρος στα μαθήματα γευσιγνωσίας της Lidl Food Academy.

Και αυτή τη φορά δεν ήταν οι μόνοι! Εκπρόσωποι των ΜΜΕ έδωσαν το “παρών” και συμμετείχαν στη γαστριμαργική διαδικασία.

Οι πολυαγαπημένοι μας Σεφ Λευτέρης Λαζάρου και Κωνσταντίνος Πετεβίνος παρουσίασαν δυο συνταγές καλοκαιρινές και πεντανόστιμες, αποκαλύπτοντας μυστικά καλής μαγειρικής και δίνοντας συμβουλές σωστής και γευστικής διατροφής.

Και όλα αυτά με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και απίστευτης ποικιλίας που εύκολα βρίσκονται στα ράφια και τα ψυγεία των Lidl. Και φυσικά στις γνωστές, δικές σας τιμές, Lidl!

Το “μενού” περιελάμβανε:

Λιγκουίνι με γαρίδες, Σκορδάκι ψιλοκομμένο, Μαϊντανό, ανανά κομμένο σε μικρά καρέ, φρέσκο Τζίντζερ τριμμένο στον τρίφτη και Μηλόξυδο Deluxe, και

Σοφρίτο με χοιρινό φιλέτο «του Χασάπη» και λευκό κρασί Cimarosa, Σκορδάκι και Ξύσμα λεμόνι.

Εξαιρετικές γεύσεις, πολύ πικάντικες, που οι τυχεροί συμμετέχοντες με την καθοδήγηση των Chef, τις έφτιαξαν στην εντέλεια, και που με πολύ ευχαρίστηση τις απόλαυσαν, στην παρεΐστικη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, με τη βοήθεια φυσικά του δροσερού κρασιού και των εξωτικών χυμών.

X