Νόστιμες και Χριστουγεννιάτικες συνταγές, είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν οι νικητές που παρευρέθηκαν στο μάθημα μαγειρικής στις 10 Δεκεμβρίου 2016 στη Lidl Food Academy, Στασικράτους 34 Λευκωσία.

Τι έμαθαν να μαγειρεύουν;

  • Χειροποίητα ζυμαρικά φουσίλι Deluxe με λευκή σάλτσα από κρέμα γάλακτος και σαμπάνια
  • Μπούτι αρνιού Deluxe με αρωματική σάλτσα κρασιού με μανταρίνι, συνοδευτικά λαχανικά φούρνου και λεμονάτες πατάτες με μουστάρδα

Και το αποκορύφωμα,  Φοντί σοκολάτας Bellarom με φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης Deluxe, συνοδευτικά φρούτα, κέικ και marshmallows, το οποίο αποτέλεσε μια εύκολη και ιδανική συνταγή για την παρέα.

Αν θέλετε και εσείς να ενισχύσετε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας με νόστιμες και πρωτότυπες ιδέες, καταπλήσσοντας τους καλεσμένους σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τα καταστήματα Lidl και να πειραματιστείτε με τα προϊόντα στη δική σας κουζίνα. Το μόνο επιπλέον μου χρειάζεστε είναι η διάθεση για πειραματισμό!

The winners who attended the cooking course on 10 December 2016 at Lidl Food Academy (Stassikratous Street 34, Nicosia) had the opportunity to cook delicious festive recipes:

  • Deluxe handmade fusilli pasta with ‘champagne’ cream sauce
  • Deluxe leg of lamb with aromatic wine sauce with mandarin, accompanied by roast vegetables and lemon-mustard potatoes

And the pièce de résistance: Bellarom chocolate fondue with Deluxe natural Madagascar vanilla, accompanied by fruit, cake and marshmallows, a quick and perfect recipe for a meal with friends.

Do you wish to add delicious and innovative ideas to your Christmas table and amaze your guests? All you have to do is visit a Lidl store and experiment with the products in your own kitchen. The only additive required is the mood to experiment!

 

X