«Όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις»

Ο Βραζιλιάνος συγγραφέας Πάουλο Κοέλιο, αποτελεί σήμερα έναν από τους εμπορικότερους μυθιστοριογράφους της σύγχρονης εποχής, με τα βιβλία του να έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα από τα πιο γνωστά και εμπορικά του βιβλία είναι ο «Αλχημιστής», η ιστορία του Σαντιάγο, ενός νεαρού βοσκού της Ανδαλουσίας, που αφήνει την πατρίδα του για να ριχτεί στην αναζήτηση ενός θησαυρού κρυμμένου στις πυραμίδες. Στο δρόμο, ο Σαντιάγο θα συναντήσει μια πανέμορφη γυφτοπούλα, έναν άντρα που αποκαλεί τον εαυτό του βασιλιά κι έναν αλχημιστή, ο οποίος θα τον μάθει να διαβάζει τα σημάδια της μοίρας, να ακούει την καρδιά του και, πάνω απ’ όλα, να ακολουθεί με πίστη και αποφασιστικότητα το όνειρό του.

Μέσα από αυτό το βιβλίο προέρχεται ένα από τα διασημότερα, ίσως, αποφθέγματα του κόσμου μέσα από το οποίο ο Κοέλιο θέλει να αναδείξει την δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και του μυαλού. Το απόφθεγμα «Όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις» με συντροφεύει στη ζωή μου σχεδόν σε όλες τις στιγμές της, ακόμα και στις πιο… ανάλφρες και απλές.

Αυτή την φορά διαβάζοντας για τον νέο διαγωνισμό της LIDL Κύπρου είπα στον εαυτό μου πως θα αφήσω την ηττοπάθεια και θα κάνω αυτό ακριβώς που έχει προσπαθήσει να μας εξηγήσει ο Κοέλιο μέσα από τον «Αλχημιστή». Θα πιστέψω ότι έχω ήδη κερδίσει και θα το αποκτήσω. Ο νέος, πολύ δελεαστικός διαγωνισμός της LIDL Plus χαρίζει σε 10 τυχερούς κουπόνια αξία 1.000 ευρώ το καθένα και σε άλλους 20 προσφέρει μοναδικά δώρα τεχνολογίας, που μεταξύ μας, όλοι λίγο πολύ θα θέλαμε να αποκτήσουμε.

Νιώθω, λοιπόν πως θα είμαι ένας από τους 10 τυχερούς των κουπονιών αλλά δεν θα έλεγα όχι σε κάποιο από τα εντυπωσιακά δώρα που χαρίζονται. Ποιος δεν θα ήθελε να αποκτήσει μία εντυπωσιακή Qled Sumsung τηελόραση 55 ιντσών 4Κ, ένα μοναδικό Apple iPad Pro 2021, ένα σούπερ κινητό Samsung Galaxy Z fold 3 ή ακόμη ένα Lenovo Legion 5. Βέβαια, για να κερδίσεις ένα από αυτά τα δώρα ή τα κουπόνια πρέπει πρώτα-αν δεν το έχεις κάνει ήδη-να κατεβάσεις την εφαρμογή Lidl Plus και στη συνέχεια να δημιουργήσει τον δικό σου λογαρισμό. Για να είναι έγκυρη, όμως, η συμμετοχή σου θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη σχετική φόρμα στο lidl.com.cy. Με αυτό τον τρόπο μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση και μπορείς να συμμετέχεις στον διαγωνισμός μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Τα δώρα είναι εντυπωσιακά και άμα το πιστέψεις θα γίνει, ποτέ δεν ξέρεις, σκέψου λίγο τι είπε και ο Κοέλιο. Καλή μας επιτυχία λοιπόν!

Μιχάλης Χριστοδούλου / @thecypriottraveler
X