Το τελευταίο Σάββατο πριν το καλοκαίρι, η Lidl Food Academy το αφιέρωσε στις Ασιατικές γεύσεις. 10 υπερτυχεροί νικητές, που επιλέγηκαν μετά από κλήρωση, μαζί με τους συνοδούς τους είχαν την ευκαιρία να μάθουν να μαγειρεύουν Ασιατικά πιάτα με ποιοτικά προϊόντα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι τυχεροί νικητές έμαθαν να φτιάχνουν:

  • Σούσι με διάφορες γαρνιτούρες “Temari sushiμε ρύζι για σούσι Vitasia και για το σερβίρισμα σάλτσα σόγιας, Vitasia
  • Γλυκόξινο κοτόπουλο “Sweet and Sour” με έτοιμη σάλτσα sweet and sour Vitasia και Bamboo shoots Vitasia
  • Τηγανητό ρύζι με αυγό, με σαλτσα τεριγιάκι Vitasia
  • Αφράτο Γιαπωνέζικο Cheesecake, με κρεμώδες τυρί, Goldessa

 

Συνταγές οι οποίες ετοιμάστηκαν από τον chef της ακαδημίας, Κωνσταντίνο Πετεβίνο, με πολλή αγάπη και επαγγελματισμό.

Οι τυχεροί παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια όμορφη Σαββατιάτικη μέρα με καλή παρέα, εμπλουτίζοντας τις μαγειρικές τους γνώσεις και γνωρίζοντας νέες εμπειρίες. Στο τέλος του μαθήματος είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πιάτα τους, συνοδεύοντάς τα με επιλεγμένες μάρκες κρασιού, δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή νότα στο τελευταίο Σάββατο της Άνοιξης.

 

 

X