Ένα γευστικό ταξίδι στη Γαλλία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τυχεροί νικητές που έλαβαν μέρος στη Lidl Food Academy, το πρωινό του Σαββάτου, 22 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες, μετά τη σύντομη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε από τον Chef Κωνσταντίνο Πετεβίνο, φόρεσαν τις ποδιές τους και ανέλαβαν ρόλο σεφ έχοντας έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν νόστιμα φαγητά γαλλικής προέλευσης.

Το μενού περιλάμβανε:

  • Γαλλική κρεμμυδόσουπα με Μαυροδάφνη Πατρών
  • Χοιρινό καρέ του Χασάπη σωταρισμένο με Brandy Majestat και κόκκινο κρασί Cimarosa
  • Κρέμ μπρουλέ βανίλιας (Creme Brûlée) με κρέμα γάλακτος Milbona

Το αποτέλεσμα ήταν πεντανόστιμο, με τις μυρωδιές να κυριαρχούν σε όλη την ακαδημία και το χαμόγελο ευχαρίστησης ζωγραφισμένο στο πρόσωπο των συμμετεχόντων.

Το μάθημα ολοκληρώθηκε με τους νικητές να απολαμβάνουν τις δημιουργίες τους, επιλέγοντας ως συνοδευτικό χυμό, κρασί ή σαμπάνια.

Και όλα αυτά με υλικά που μπορεί ο καθένας μας να βρει που αλλού; Φυσικά στο γειτονικό κατάστημα της Lidl για την παρασκευή πιάτων γαλλικής κουζίνας!

X