Καλοκαίρι και ανεμελιά, Καλοκαίρι και θάλασσα, Καλοκαίρι και ατέλειωτες δραστηριότητες και φυσικά με άσκηση στον ήλιο που μας αναζωογονεί, μας ομορφαίνει, αλλά παράλληλα που είναι και πολύ επικίνδυνος, αν δεν υπάρξει η κατάλληλη αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση του οργανισμού μας.

Για να απολαμβάνουμε λοιπόν το Καλοκαίρι αμέριμνα, η Lidl που πάντα φροντίζει τους πελάτες της, σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, διοργάνωσε ειδική βραδιά αφιερωμένη στην καλοκαιρινή προστασία από τον ήλιο και τα αντηλιακά CIEN. Παράλληλα παρουσίασε τις τσάντες, των οποίων η πώληση βοηθά την Αροδαφνούσα, που κυκλοφορούν ξανά σε επιλεγμένα καταστήματα Lidl.

Την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, στον δροσερό και κατάλληλα διαμορφωμένο κήπο της Lidl Food Academy, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, μέλη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και φυσικά φίλοι της Lidl, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν υπεύθυνα από τον Δρ. Ανδρέα Φελλά –  δερματολόγο, για τις χαρές αλλά και τους κινδύνους της έκθεσης στον ήλιο.

Με την ευκαιρία αυτή οι φίλοι της Lidl απόλαυσαν δροσερά καλοκαιρινά ποτά, υπέροχα παγωτά και νόστιμα σνακς, ακούγοντας ζωντανή μουσική από κιθάρα και ακορντεόν, στον πρωτότυπα διακοσμημένο με τις τσάντες και τα αντηλιακά, κήπο της Lidl  Food Academy.

Η εκδήλωση είχε εξαιρετική επιτυχία και πέρασε το μήνυμα ότι η διασκέδαση και η απόλαυση στον ήλιο, πάντοτε συνοδεύονται με τη σωστή αντηλιακή προστασία.

X