Στις 14 Σεπτεμβρίου, οι ομάδες που συμμετείχαν στο σεμινάριο μπήκαν στην κουζίνα και άρχισαν να δημιουργούν εύκολες και νόστιμες συνταγές με την καθοδήγηση του σεφ Πετεβίνου για γρήγορα και υγιεινά δείπνα με επιρροές από ασιατική κουζίνα.

Η πρώτη συνταγή που παρουσίασε ο σεφ μαζί με τους βοηθούς του ήταν γαρίδες Ocean Sea με γλυκόξινη σάλτσα και νουντλς Vitasia. Το μάθημα συνεχίστηκε με θαλασσινά και με μια ιδιαίτερη συνταγή με κατεψυγμένο μπακαλιάρο Ocean sea, κρούστα ξηρών καρπών Alesto και σάλτσα εσπεριδοειδών. Οι ομάδες εντυπωσιάστηκαν με το αποτέλεσμα, αλλά και τον απλό τρόπο παρασκευής των συνταγών.

Για το κλείσιμο είχαμε μια γλυκιά έκπληξη, εύκολα μάφινς σοκολάτας με αλεύρι ολικής και βούτυρο καρύδας! Μιαμ..

Τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στη Lidl Food Academy χαρίζουν συνεχώς σε όλο και περισσότερους συμμετέχοντες, την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό πρωινό, γεμάτο νόστιμες και απολαυστικές συνταγές φτιαγμένες ειδικά για αυτούς, από τον σεφ της Ακαδημίας. Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή στα επόμενα σεμινάρια εδώ!

X