Αφιέρωμα σε νηστίσιμα και νόστιμα πιάτα από την Κυπριακή κουζίνα

 

Η παρασκευή νόστιμων, νηστίσιμων συνταγών από την κυπριακή κουζίνα ήταν το αντικείμενο των μαθημάτων γευσιγνωσίας, το Σάββατο 9 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις της Lidl Food Academy, Στασικράτους 34, στη Λευκωσία.

Όπως είναι γνωστό σκοπός της Ακαδημίας είναι η επαφή της σύγχρονης κυπριακής κοινωνίας με τη γαστρονομική κληρονομιά της Κύπρου μας, για να αναδειχτεί και να συνεχιστεί η μαγειρική παράδοση του τόπου μας.

Με την ευκαιρία της περιόδου των νηστειών, της Σαρακοστής, που εφέτος τελειώνει στις 30 Απριλίου 2016 -Μεγάλο Σάββατο-, η Lidl με την αποτελεσματική καθοδήγηση του Chef Κωνσταντίνου Πετεβίνου, έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα των τυχερών της τελευταίας κλήρωσης στα καταστήματά της, να γνωρίσουν τα υγιεινά αποτελέσματα της νηστείας, συμμετέχοντας στην παρασκευή νόστιμων νηστίσιμων συνταγών σε αναβαθμισμένες εκτελέσεις και υλικά που εύκολα βρίσκουμε στα καταστήματα Lidl.

Ιδιαίτερες και χρηστικές συμβουλές που αφορούν στην παρασκευή και την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων συνόδεψαν το μάθημα.

Στην άνετη και πολύ καλά οργανωμένη κουζίνα της Lidl Food Academy, οι τυχεροί της κλήρωσης της Lidl χωρίστηκαν σε μικρότερες ομάδες, ανάλογα με τα γαστρονομικά τους ενδιαφέροντα.

 

Με την καθοδήγηση του Chef Κωνσταντίνου Πετεβίνου και του βοηθού του, οι ομάδες δημιούργησαν νηστίσιμα και νόστιμα κυπριακά πιάτα όπως:

 

Η διαδικασία παρασκευής και παρουσίασης των νηστίσιμων, νόστιμων πιάτων ήταν εντυπωσιακή και όπως πάντα χρησιμοποιήθηκαν ως υλικά, τα προϊόντα της Lidl.

 

Χυμοί, τσάι, και οι κατάλληλες ποικιλίες καλού κρασιού συνόδευσαν αρμονικά τη γαστρονομική εμπειρία που πρόσφερε το ιδιαίτερο αυτό Μάθημα μαγειρικής της Lidl Food Academy.

 

Και είναι γνωστό. Όλα τα υλικά που χρειάζονται για την παρασκευή νηστίσιμων νόστιμων πιάτων βρίσκονται στα ‘διπλανά’ μας Lidl!

 

Αφιέρωμα σε νηστίσιμα και νόστιμα πιάτα από την Κυπριακή κουζίνα

 

Η παρασκευή νόστιμων, νηστίσιμων συνταγών από την κυπριακή κουζίνα ήταν το αντικείμενο των μαθημάτων γευσιγνωσίας, το Σάββατο 9 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις της Lidl Food Academy, Στασικράτους 34, στη Λευκωσία.

Όπως είναι γνωστό σκοπός της Ακαδημίας είναι η επαφή της σύγχρονης κυπριακής κοινωνίας με τη γαστρονομική κληρονομιά της Κύπρου μας, για να αναδειχτεί και να συνεχιστεί η μαγειρική παράδοση του τόπου μας.

Με την ευκαιρία της περιόδου των νηστειών, της Σαρακοστής, που εφέτος τελειώνει στις 30 Απριλίου 2016 -Μεγάλο Σάββατο-, η Lidl με την αποτελεσματική καθοδήγηση του Chef Κωνσταντίνου Πετεβίνου, έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα των τυχερών της τελευταίας κλήρωσης στα καταστήματά της, να γνωρίσουν τα υγιεινά αποτελέσματα της νηστείας, συμμετέχοντας στην παρασκευή νόστιμων νηστίσιμων συνταγών σε αναβαθμισμένες εκτελέσεις και υλικά που εύκολα βρίσκουμε στα καταστήματα Lidl.

Ιδιαίτερες και χρηστικές συμβουλές που αφορούν στην παρασκευή και την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων συνόδεψαν το μάθημα.

Στην άνετη και πολύ καλά οργανωμένη κουζίνα της Lidl Food Academy, οι τυχεροί της κλήρωσης της Lidl χωρίστηκαν σε μικρότερες ομάδες, ανάλογα με τα γαστρονομικά τους ενδιαφέροντα.

 

Με την καθοδήγηση του Chef Κωνσταντίνου Πετεβίνου και του βοηθού του, οι ομάδες δημιούργησαν νηστίσιμα και νόστιμα κυπριακά πιάτα όπως:

 

Η διαδικασία παρασκευής και παρουσίασης των νηστίσιμων, νόστιμων πιάτων ήταν εντυπωσιακή και όπως πάντα χρησιμοποιήθηκαν ως υλικά, τα προϊόντα της Lidl.

 

Χυμοί, τσάι, και οι κατάλληλες ποικιλίες καλού κρασιού συνόδευσαν αρμονικά τη γαστρονομική εμπειρία που πρόσφερε το ιδιαίτερο αυτό Μάθημα μαγειρικής της Lidl Food Academy.

 

Και είναι γνωστό. Όλα τα υλικά που χρειάζονται για την παρασκευή νηστίσιμων νόστιμων πιάτων βρίσκονται στα ‘διπλανά’ μας Lidl!

 

X