Μόνο λίγες μέρες μας χωρίζουν από το πασχαλινό τραπέζι! Με τις μυρωδιές από τους φούρνους να μοσχοβολάνε, η Lidl Food Academy δεν μπορούσε φυσικά να μην ετοιμαστεί και αυτή για το Πάσχα.

Οι βιτρίνες στολίστηκαν με  χρωματιστά λουλούδια και όμορφα τραπεζομάντηλα. Εντυπωσιακές διακοσμητικές συνθέσεις, πασχαλινά αυγά, λαμπάδες, σοκολάτες γάλακτος, αμυγδάλου και γεμιστά σοκολατάκια, όλα από την αγαπημένη σειρά FAVORINA φτιάχνουν την διάθεση όλων όσων κάνουν την βόλτα τους στην οδό Στασικράτους.

Δύο Πασχαλινά μαθήματα συμπλήρωναν το σκηνικό με μυρωδιές από φρεσκοψημένες και αχνιστές φλαούνες, κοντοσούβλια και πολλά ακόμα μοναδικά πασχαλινά εδέσματα.

Στο μάθημα «Εναλλακτικές συνταγές του Πάσχα» ο σεφ παρουσίασε τρία πεντανόστιμα πιάτα δίνοντας στους τυχερούς νικητές νέες ιδέες για το πασχαλινό τραπέζι.

Το μάθημα «Πάσχα Deluxe» επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους νικητές μας, μιας και εκτός από τις μοναδικές φλαούνες του σεφ με βουβαλίσιο γιαούρτι ΓΑΛΠΟ και σαφράν Deluxe  & την κιμαδόπιτα με ώριμο τυρί Cheddar και ανάμεικτα μανιτάρια, που είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν παρακολούθησαν και ένα μοναδικό σεμινάριο art de la table με ιδέες για το δικό τους πασχαλινά διακοσμημένο τραπέζι.

Τέλος, για μια ακόμα πιο χαρούμενη πινελιά, στο μάθημα στήθηκε ένα μικρό εργαστήρι κατασκευής πασχαλινών αυγών. Οι παρευρισκόμενοι έφτιαξαν τα δικά τους πασχαλινά αυγά τα οποία γέμισαν με κάθε λογής σοκολάτες και καραμέλες.

Στόχος της Lidl είναι και φέτος να προσφέρει προϊόντα που θα σας δώσουν χαρά και νοστιμιά για να φτιάξετε το τέλειο πασχαλινό τραπέζι!

 

 

X