9 Απριλίου 2022

9:00
Ακόμη ένα πρωινό Σαββάτου στη Lidl Food Academy λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα και υποδεχόμαστε τους συμμετέχοντες με φρεσκοαλεσμένο καφέ και πρωινό. Ακολουθεί η παράδοση του μαθήματος από τον σεφ μας για τα πασχαλινά εδέσματα που θα φτιάξουμε σήμερα!
10:00
H παράδοση τελείωσε και οι συμμετέχοντες αρχίζουν να ετοιμάζουν τις σημερινές δημιουργίες υπό τις οδηγίες του σεφ Πετεβίνου! Ξεκινάμε με την παραδοσιακή φλαούνα, την πρωταγωνίστρια του κυπριακού Πάσχα!
11:00
Η Ακαδημία πλημμύρισε ήδη με πασχαλινές μυρωδιές, μαχλέπι και μαστίχα! Η συνέχεια περιλαμβάνει φυσικά το τσουρέκι, σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή και τις όχι και τόσο διαδεδομένες, αλλά εξίσου πεντανόστιμες, πασκιές!

12:20
Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε χωρίς επιδόρπιο, αφού στο μενού σειρά έχουν τα πασχαλινά κουλουράκια με πορτοκάλι που τόσο λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!
13:30
Οι καλεσμένοι μας έφτιαξαν τα νόστιμα και παραδοσιακά πασχαλινά εδέσματα από το μενού του σεφ μας και τώρα είναι η στιγμή όπου επιτέλους θα τα απολαύσουν!

Συνταγές Σεμιναρίου

Τσουρέκι με περγαμόντο

Πασχαλινά κουλουράκια με πορτοκάλι

Γρήγορες και εύκολες πασκιές με αρνί και ζύμη από γιαούρτι

X