6 Νοεμβρίου 2021

9:00

Ένα ακόμη δημιουργικό Σάββατο ξεκινά στην Ακαδημία και οι συμμετέχοντες μόλις έφτασαν! Αρωματικός καφές και ένα πλούσιο πρόγευμα τους περιμένουν για να τους δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για το σημερινό χρήσιμο μάθημα του chef! 

10:00

Τα χειροποίητα σνακ για τη δουλειά και το σχολείο, δεν χρειάζονται μεγάλη εισαγωγή. Ο σεφ τονίζει τη σημασία των καλών υλικών και οι συμμετέχοντες ξεκινούν σχεδόν αμέσως τη δημιουργία! Η σπιτική φριτάτα με φέτα και καπνιστή γαλοπούλα, τους βάζει όλους σε ρυθμούς δημιουργίας. Το αποτέλεσμα πρόκειται να τους συνεπάρει! 

11:00

Οι πάγκοι μας γέμισαν χρώματα και αρώματα. Το χούμους με ρεβίθια και λαχανικά ετοιμάζεται από τους συμμετέχοντες μαζί με το συνοδευτικό του, τα κριτσίνια ολικής άλεσης με μαύρες ελιές και ρίγανη. Αυτή η συνταγή αρέσει πολύ και στα παιδιά! 

12:20

Σειρά έχει το αφράτο κέικ ή παξιμάδια με σταφίδες και αμύγδαλα που είναι μια εξαιρετική ιδέα για υγιεινά σπιτικά σνακ! Οι συμμετέχοντες βάζουν όλη τους την τέχνη στη δημιουργία του και οι φούρνοι μας, ήδη έχουν αρχίσει να ευωδιάζουν!  

13:30

Τί πιο ξεχωριστό για σνακ από τις δικές μας σπιτικές μπάρες; Οι συμμετέχοντες δημιουργούν αριστουργήματα από βρώμη, φιστικοβούτυρο, μπανάνα και σοκολάτα! Η μέρα δεν θα μπορούσε να τελειώσει πιο δημιουργικά με τον σεφ να επιβεβαιώνει τη μεγάλη επιτυχία όλων των συνταγών. Συγχαρητήρια σε όλους! 

Συνταγές Σεμιναρίου

Φριτάτα με φέτα και καπνιστή γαλοπούλα

Χούμους με ρεβίθια και λαχανικά

Κριτσίνια ολικής άλεσης με μαύρες ελιές και ρίγανη

Αφράτο κέικ ή παξιμάδια με σταφίδες και αμύγδαλα

Φωτογραφίες Σεμιναρίου

X