Ένα ενδιαφέρον και διαχρονικά επίκαιρο θέμα, διάλεξε η Lidl Food Academy το περασμένο Σάββατο 20 Ιανουαρίου, για το μάθημα μαγειρικής στις εγκαταστάσεις της, στη Λευκωσία.

Χορτοφαγικά, γευστικά και κυρίως εύκολα, πιάτα για κάθε γούστο και βαθμό εξοικείωσης με τη μαγειρική, παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο των μαθημάτων μαγειρικής της Lidl. Με την βοήθεια του chef Κωνσταντίνου Πετεβίνου και των βοηθών του, η ομάδα των τυχερών της κλήρωσης της Lidl μυήθηκε στα είδη χορτοφαγίας και μαγείρεψε σπιτικά πιάτα με εναλλακτικούς τρόπους παρασκευής, αντικαθιστώντας το κρέας με θρεπτικά λαχανικά.

Το μενού του μαθήματος περιλάμβανε:

  • Λαζάνια λαχανικών, με γέμιση κρέμας κάσιους από ξηρούς καρπούς Alesto
  • Χορτοφαγική Παέγια, με ρύζι Καρολίνα Σερρών Terranea
  • Πίτα με μπανάνα και φυστικοβούτυρο MCENNEDY, σε κρούστα σοκολάτας Belbake

Tα αποτελέσματα των πιάτων έπεισαν και τους πιο διστακτικούς, χαρίζοντας έτσι μια απολαυστική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τσάι, δροσεροί χυμοί, αλλά και καλό κρασί, συνόδευσαν αρμονικά τη χορτοφαγική εμπειρία που πρόσφερε το ιδιαίτερο αυτό Μάθημα μαγειρικής της Lidl Food Academy.

Και όπως είναι γνωστό, όλα τα υλικά που χρειάζονται για την παρασκευή των χορτοφαγικών αυτών πιάτων βρίσκονται στα ‘διπλανά’ μας Lidl!

 

X