25 Ιουνίου 2022

9:00
Ακόμη ένα πρωινό Σαββάτου στην Ακαδημία και ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει. Το σημερινό σεμινάριο είναι για το λατρεμένο σε όλους BBQ!

Κερνάμε καφέ και πρωινό για την απαραίτητη ενέργεια και ο σεφ ξεκινά την παράδοση του μαθήματος!

10:00

Οι μαθητές ξεκινούν να φτιάχνουν τις νόστιμες συνταγές που εμπνεύστηκε ο σεφ μας. BBQ χωρίς ορεκτικό δεν γίνεται, έτσι ξεκινάμε φτιάχνοντας χαλλούμι στο γκριλ με γλυκιά σάλτσα τσίλι! 

10:30

Συνεχίζουμε με μια στάση στη Βαυαρία και λουκάνικα Bratwurst με πουρέ πατάτας και καραμελωμένο κρεμμύδι. Αυτό το πιάτο φωνάζει για μια παγωμένη γερμανική μπύρα!  

11:30

Κάτι ακόμη μπαίνει στον φούρνο και μοιάζει να τραβά το ενδιαφέρον! Οι συμμετέχοντες βάζουν στο ταψί τον σολομό φούρνου με λεμόνι και κύμινο και ετοιμάζουν την υπέροχη σαλάτα με αβοκάντο και αγγουράκι. Ένα πλούσιο και ευπαρουσίαστο γεύμα που όλοι περιμένουν να δοκιμάσουν! 

12:30
Δεν θα μπορούσε να λείπει και μια σαλάτα από αυτή την BBQ πανδαισία, έτσι ο σεφ ετοίμασε μια δροσερή, πράσινη σαλάτα με βαλσάμικο. Για επιδόρπιο έχουμε λαχταριστά παγωτά ξυλάκι για το ιδανικό τελείωμα! 
13:30
Το BBQ σεμινάριο γεμάτο έντονες καπνιστές γεύσεις από ποιοτικό κρέας έφτασε στο τέλος του. Ήρθε η ώρα που οι συμμετέχοντες περίμεναν από το πρωί, να απολαύσουν όλοι μαζί τα εύγευστα πιάτα που ετοίμασαν με συνοδεία παγωμένης μπύρας! 

Συνταγές Σεμιναρίου

Μπέργκερς

Βοδινό Steak

Χαλούμι στο γκριλ με γλυκιά σάλτσα τσίλι

Φωτογραφίες Σεμιναρίου

X