Υλικά για 6 μάφινς
- ½ φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, Rivercote
- Πρέζα αλάτι
- 1κ.γ.καστανή ζάχαρη, Belbake
- 50γρ. ανάμεικτο τριμμένο τυρί, Milbona
- ¼ φλιτζ. Καλαμπόκι, Freshona
- 1 κ.γ.μουστάρδα, Winarom
- 100γρ.γιαούρτι στραγγιστό, ΠΡΟΜΕΛ
- 1 αυγό
- 1κ.σρίγανη, Mikado
Μέθοδος παρασκευής
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 190°C και ακολούθως λαδώστε ελαφρά 6 φορμίτσες για μάφινς.
- Σε ένα μπολ, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.
- Με ένα κουτάλι, βάλτε το μίγμα στα φορμάκια μέχρι τα ¾ τους .
- Ψήστε για 17 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
- Αφού τα βγάλετε από το φούρνο, αφήστε τα μάφινς να κρυώσουν για 3-4 λεπτά πριν τα βγάλετε από τις φορμίτσες.
- Σερβίρετε μόνα τους ή με σούπες.
Συνταγή #5 Κρουτόν
Υλικά
- 4 μέτριες φέτες ψωμί, κομμένες σε κύβους
- 100γρ βούτυρο ανάλατο, λιωμένο, Milbona
- 1κ.σ.μυρωδικά (ρίγανη, θυμάρι)
Μέθοδος παρασκευής
- Σε ένα ταψί τοποθετήστε τα κομμένα ψωμιά σε προθερμασμένο φούρνο 190°C. Ψήστε μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Όταντακρουτόν ψηθούν, τοποθετήστε τα σε μπολ και περιχύστε τα με το λιωμένο βούτυρο, πασπαλίστε με τα μυρωδικά και ανακατέψτε καλά.