Ingredients
- 4 tbsp milk, Milbona
- 1 egg white
- Salt, Kypari
- 125 gr (1/2 cup) flour, Rivercote
- 2 tsp curry powder, Kania
- 250 gr medium shrimps, cleaned, La Caldera
- Vegetable oil for frying, Vita d’or
Preparation
- In a bowl, combine the milk, egg and salt.
- Put the flour and the curry powder in another bowl.
- Dip the shrimps into the milk mixture and then into the curried flour.
- Heat the vegetable oil and fry the shrimps until they are golden and crunchy.
- Remove the shrimps with a slotted spoon and dry on kitchen paper.
For the cocktail sauce
- ½ cup ketchup, Kania
- ½ cup mayonnaise, Vita d’or
- 1 small radish, grated
- 1 tsp Garam Masala spices, Deluxe
- 1-2 tsp brandy, Majestät
- Salt, Kypari
- Pepper, Kania
Preparation: Put all the ingredients in a bowl and combine until you have a smooth sauce.
Υλικά
- 4 κ.σ. γάλα, Milbona
- 1 ασπράδι αυγού
- Αλάτι , Kυπάρι
- 125γρ. (1/2 φλιντζ.) αλεύρι, Rivercote
- ½ κ.γ. κάρυ σε σκόνη, Kania
- 250γρ. μέτριες γαρίδες καθαρισμένες, La Caldera
- Φυτικό λάδι για τηγάνισμα, Vita d’or
Μέθοδος παρασκευής
- Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το γάλα, το αυγό και το αλάτι.
- Σε ένα άλλο μπολ τοποθετήστε το αλεύρι και το κάρυ.
- Βουτήξτε τις γαρίδες στο μείγμα με το γάλα, και στη συνέχεια στο καρυκευμένο αλεύρι .
- Ζεστάνετε το φυτικό λάδι και τηγανίστε τις μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
- Βγάλτε τις γαρίδες με μια τρυπητή κουτάλα και στραγγίξετε τις σε χαρτί κουζίνας .
Για τη σάλτσα κοκτέιλ
- ½ φλιτζ. κέτσαπ, Kania
- ½ φλιτζ. μαγιονέζα, Vita d’or
- 1 μικρό ρεπανάκι, τριμμένο
- 1 κ.γ. ανάμεικτα μπαχαρικά Garam Masala, Deluxe
- 1-2 κ.γ. μπράντυ, Majestät
- Αλάτι , Kυπάρι
- Πιπέρι, Kania
Μέθοδος παρασκευής: Σε ένα μπολ προσθέστε όλα τα υλικά μαζί και ανακατέψτε μέχρι να έχετε μια λεία σάλτσα.