Υλικά για 4 άτομα
- 1 συσκευασία ανάμεικτο μαρούλι ή ρόκα, “Η Κουζίνα Μου”
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 250γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση ή ολόκληρα
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο αγγουράκι, κομμένο σε κύβους
- 200γρ. ψημένα ρεβίθια, Sol & Mar
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
- Χυμό λεμoνιού, όσο χρειάζεται
- Ελαιόλαδο, όσο χρειάζεται, Αρχαϊκά
- Φέτα, σπασμένη με τα δάκτυλα, ΓΑΛΠΟ
- Αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, Kania
- Σουμάκ
- Φρυγανισμένη πίτα σπασμένη σε κομμάτια, για το σερβίρισμα
Μέθοδος παρασκευής
- Τοποθετήστε όλα τα υλικά ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε.
- Γαρνίρετε τη σαλάτα με φρυγανισμένη πίτα.
Ingredients for 4 people
- 1 packet of mixed lettuce or rocket, “I Kouzina mou”
- 2 spring onions, thinly sliced
- 250 gr cherry tomatoes, cut in half or whole
- 1 small red onion, thinly sliced
- 1 large cucumber, cubed
- 200 gr roasted chickpeas, Sol & Mar
- 3 tbsp fresh parsley, finely chopped
- 3 tbsp fresh mint, finely chopped
- 3 tbsp fresh basil, finely chopped
- Lemon juice, as needed
- Olive oil, as needed, Archaika
- Feta, crumbled, GALPO
- Himalayan salt, Deluxe
- Freshly-ground black pepper, Kania
- Sumac
- Toasted pita bread broken into pieces, to serve
Preparation
- Put all the ingredients in a large bowl and combine.
- Garnish the salad with toasted pita bread.