Υλικά για 4-6 άτομα
- 1 συσκευασία ακατέργαστο τυρί Brie γεμιστό με ντομάτα και βασιλικό
- Εργαλεία κοπής τυριού ERNESTO
Για τη σαλάτα
- 1 συσκευασία (200γρ) ανάμεικτη πράσινη σαλάτα Η κουζίνα μου
- Μοίρες από ένα πορτοκάλι
Για το ντρέσινγκ βάλσαμο και μέλι
- 2 κ.σ ξύδι βάλσαμο με μήλο, Deluxe
- 1 κ.γ μουστάρδα, Winarom
- ½ κ.γ μέλι, Marlen
- Aλάτι, Ιμαλαΐων
- Πιπέρι, Kania
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο,ΑΡΧΑΙΚΑ
Για τις φρυγανιές
- Ψωμί (πολύσπορο, λευκό, ολικής) κομμένο σε φέτες
- Ελαιόλαδο, ΑΡΧΑΙΚΑ
- Ανάμεικτα μπαχαρικά, Deluxe
Μέθοδος παρασκευής
Για τις φρυγανιές
- Σε ένα ταψί στρώστε λαδόχαρτο. Προσθέστε επάνω το ψωμί κομμένο σε φέτες, ραντίστε με ελαιόλαδο και αρτύστε με τα μπαχαρικά.
- Ψήστε στους 180°C μέχρι να πάρουν χρώμα (περίπου 10 λεπτά). Μετά τις γυρνάτε ανάποδα για να πάρουν χρώμα και από την κάτω πλευρά (ξαναψήστε περίπου 5 λεπτά).
Για τη σαλάτα
- Καθαρίστε τη φλούδα από το πορτοκάλι και με ένα μαχαιράκι αφαιρέστε τις μοίρες βάζοντας τις σε μια λεκάνη. Φυλάξετε τις μοίρες στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε τη σάλτσα.
- Σε ένα μπολ αναμείξτε το ξύδι με τη μουστάρδα με ένα σύρμα.
- Προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι.
- Προσθέστε λίγο λίγο το λάδι και ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε μια δεμένη σάλτσα. Ραντίστε τη σαλάτα λίγο πριν το σερβίρισμα και ανακατέψτε.
Συναρμολόγηση πιάτου
- Σε μια ξύλινη σανίδα κοπής, την οποία έχουμε λαδώσει ελαφρά, προσθέστε επάνω το τυρί Brie.
- Προσθέστε δίπλα τη συνοδευτική σαλάτα με τις μοίρες πορτοκάλι και τις φρυγανιές.
- Σερβίρετε μαζί με τα ειδικά εργαλεία κοπής τυριού ERNESTO.