Υλικά 4 μερίδες:
Για το παγωτό:
- 1 φλιτζ. Κατεψυγμένα Μούρα,
Green Gorcer’s - 1 κ.γ. Ξύσμα Πορτοκάλι
- 3 κ.σ. Μπράντι, Majestät
- 6 κ.σ. Σιρόπι από Κομπόστα Ροδάκινου
- 4 κομμάτια Κομπόστα Ροδάκινου, Harvin
- 4 μπάλες Παγωτό Μάνγκο, Gelatelli
Για την διακόσμηση:
- Λευκή Σοκολάτα τριμμένη, Fin Carré
- Φύλλα Δυόσμου
- Κτυπημένη Κρέμα Γάλακτος
(προπαρασκευασμένη), Milbona
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Σε ένα μικρό τηγανάκι βράστε ελαφρά τα Μούρα μαζί με το ξύσμα. Ανάψτε προσεκτικά με το μπράντι και σβήστε με το σιρόπι.
Αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για περίπου 2 λεπτά. - Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει ελαφρά.
- Σε ένα κρύο ποτήρι σερβιρίσματος προσθέστε λίγη ποσότητα
(το 1/8 από την ποσότητα) από τα Μούρα. - Στη συνέχεια βάλτε ένα κομμάτι Ροδάκινο γυρισμένο προς τα πάνω.
- Προσθέστε μια μπάλα παγωτού και βάλτε ξανά λίγη σάλτσα από τα μούρα
(το 1/8 από την ποσότητα). - Γαρνίρετε με κτυπημένη κρέμα γάλακτος, λευκή σοκολάτα τριμμένη και φύλλα δυόσμου.
- Επαναλάβετε τη διαδικασία για τα υπόλοιπα τρία ποτήρια.
Ingredients for 4 servings:
For the ice cream:
- 1 cup frozen berries, Green Grocer’s
- 1 tsp orange zest
- 3 tbsp brandy, Majestät
- 6 tbsp syrup from a can of peaches
- 4 pieces of canned peaches, Harvin
- 4 balls of mango ice cream, Gelatelli
For the decoration:
- White chocolate, grated, Fin Carré
- Mint Leaves
- Whipped Cream (pre-made), Milbona
PREPARATION
- In a small frying pan, lightly cook the berries and the orange zest. Carefully set the brandy alight over them and put out with the syrup.
- Leave the mixture to simmer for about 2 minutes.
- Remove from the heat and leave to cool slightly.
- Put about 1/8 of the berries into a cold serving glass.
- Then add the peaches, facing upwards.
- Add a ball of ice cream and again a little of the berry syrup (about 1/8).
- Garnish with the whipped cream, grated white chocolate and mint leaves.
- Repeat the process for another three glasses.