Ingredients:
For the meatballs:
- One packet Swedish meatballs, Sødergården
For the berry sauce:
- ½ cuptomato ketchup, Kania
- ½ jar of red fruit jam, Maribel
- 2 tbspmustard, WINAROM
For the garnish:
- Whole lettuce leaves
- Sesame seeds
- Spring onion
Preparation
- Preheat the oven to 180°C.
- Line a baking tray with greaseproof paper and place the meatballs on the tray.
- Bake for 25 minutes.
- In the meantime, simmer all the sauce in a small saucepan for 5 minutes.
- Remove the meatballs from the oven and place them on greaseproof paper.
Finally, brush them with the berry sauce, sprinkle with the sesame seeds and spring onion, and serve on the lettuce.
Υλικά:
Για τα κεφτεδάκια:
- Μια συσκευασία σουηδικά κεφτεδάκια, Sødergården
Για τη σάλτσα μούρων:
- ½ φλιτζ.κέτσαπ ντομάτας, Kania
- ½ συσκευασία μαρμελάδα κόκκινων φρούτων, Maribel
- 2 κ.σ.μουστάρδα, WINAROM
Για τη γαρνιτούρα:
- Ολόκληρα φύλλα μαρουλιού
- Σουσάμι
- Κρεμμυδάκι φρέσκο
Μέθοδος παρασκευής
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
- Σε ένα ταψάκι στρώστε λαδόχαρτο και τοποθετήστε τα κεφτεδάκια.
- Ψήστε για 25 λεπτά.
- Παράλληλα σε μια μικρή κατσαρόλα τοποθετήστε όλα τα υλικά της σάλτσας και σιγοβράστε για 5 λεπτά
- Βγάλτε τους κεφτέδες από τον φούρνο και τοποθετήστε τους σε λαδόχαρτο.
- Τέλος, με ένα πινέλο, αλείψτε με σάλτσα, πασπαλίστε με σουσάμι, κρεμμυδάκι φρέσκο και σερβίρετε επάνω σε μαρούλι.