ΥΛΙΚΑ
- Χαλούμι 220γρ., Λιβάδι
- Baby ρόκα 65γρ.
- Πιπέρι μαύρο 4γρ., Kania
- Μαρμελάδα τομάτας 40γρ.
- Ελαιόλαδο 4γρ. (+3γρ. για το χαλούμι), Αρχαϊκά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το χαλούμι κατά μήκος, σε 2 φέτες. Ψήνουμε σε δυνατή σχάρα με λίγο ελαιόλαδο. Να αποτυπωθούν οι γραμμές της σχάρας.
- Σε ένα μπασινάκι (μπολ) βάζουμε τη ρόκα με το ελαιόλαδο και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε με τη μαρμελάδα τομάτας επάνω στο τυρί, και στην κορυφή την baby ρόκα.
Μαρμελάδα ντομάτας
ΥΛΙΚΑ
- ντομάτα κονκασέ χωρίς φλούδα 750γρ., Nostia
- ζάχαρη 300γρ., Belbake
- γλυκόζη 150γρ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε χαμηλή κατσαρόλα για μια γρήγορη βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε τα υλικά για μισή περίπου ώρα.