Ρόκα με Ιταλικό τυρί, κουκουνάρι και λιαστή ντομάτα
Υλικά για 4 άτομα
- 1 συσκευασία Ρόκα, Η κουζίνα μου
- 6 λιαστές ντομάτες, κομμένες σε λωρίδες Italiamo
- ½ φλιτζ. κρουτόν, Rivercote
- ½ φλιτζ. παρμεζάν ή μοτσαρέλα, LOVILIO
- κ.σ. κουκουνάρι, Alesto
Για τη βινεγκρέτ μελιού
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο, ΑΡΧΑΪΚΑ
- 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο, ACENTINO
- 1 κ.γ. μέλι, Marlen
- Aλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Μέθοδος παρασκευής:
- Φτιάξτε το ντρέσινγκ της σαλάτας ανακατεύοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
- Ανακατέψτε το ντρέσινγκ με τη ρόκα και τα υπόλοιπα υλικά λίγο πριν σερβίρετε.