Υλικά για 30 cheesecake

  • 30 μπισκότα κακάο Neo χωρισμένα στα δύο
  • 3 μπισκότα κακάο Neo, σπασμένα σε σκόνη
  • 250γρ.τυρί κρέμα, Linessa
  • 1/4φλιτζάνιζάχαρη άχνη, Belbake
  • 1/2κουταλάκι του γλυκούεκχύλισμα βανίλιας, Belbake
  • 1 φλιτζάνικρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή, Milbona
  • 30 κατεψυγμένα μούρα, Green Grocer’s
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

 

 

Μέθοδος παρασκευής

  1. Σε ένα μπολ κτυπήστε μαζί το τυρί κρέμα, με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει το μείγμα κρεμώδες.
  2. Χρησιμοποιώντας ένα σύρμα, ανακατέψτετην κρέμα γάλακτος (σε παχύρρευστη μορφή). Μεταφέρετε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, στην άκρη της οποίας έχετε προσαρμόσει ένα κορνέ.
  3. Εν τω μεταξύ, τοποθετήστε4 μεγάλαμπισκότα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και συνθλίψτε τα.
  4. Τοποθετήστε τα μπισκότα σε ένα δίσκο. Με την σακούλα ζαχαροπλαστικής γαρνίρετε τα μπισκότα με την κρέμα.
  5. Τοποθετήστε στην κορυφή ένα μούρο και ξύσμα πορτοκάλι.

 

 

X