Ατομικά cheesecakes με ψητή κολοκύθα και σοκολατένια μπισκότα NEO

Υλικά για 12 μίνι cheesecakes

 

Για τη γέμιση

  • 1 πακέτo (250γρ) τυρί κρέμαμασκαρπόνε, Lovilio
  • ¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη, Belbake
  • 1 αυγό
  • 1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό, ΓΑΛΠΟ
  • ½  κ.γ. κανέλα αλεσμένη, Kania
  • ½ φλιτζ. ψητή κολοκύθα (ακολουθεί συνταγή #5)
  • 2κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Rivecote

 

Επιπλέον υλικά

  • 12 μπισκότα NEO, χωρισμένα στη μέση
  • Κτυπημένη κρέμα γάλακτος, Milbona
  • Τριμμένη σοκολάτα, Belbake

 

Μέθοδος παρασκευής

 

  1. Σε ένα μπολ προσθέστε όλα τα υλικά για τη γέμιση μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
  2. Βουτυρώστε ελαφρά 12 φορμίτσες για cupcakes. Τοποθετήστε τον πάτο της κάθε φόρμας μισό μπισκότο.
  3. Μετά γεμίστε μέχρι τα ¾ με το μείγμα και τοποθετήστε το άλλο μισό μπισκότο από πάνω. Το λογότυπο του μπισκότου θα πρέπει να βλέπει προς τα πάνω.
  4. Ψήστε στους 175°C για 22-24 λεπτά.
  5. Αφήστε τα cheesecakes να κρυώσουν για 15-20 λεπτά πριν να τα αφαιρέσετε από τις φόρμες.
  6. Αφού κρυώσουν καλά, στολίστε τα με κτυπημένη κρέμα γάλακτος και τριμμένη σοκολάτα.
TOP