Υλικά
- 4 κ.σ. γάλα, Milbona
- 1 ασπράδι αυγού
- Αλάτι , Kυπάρι
- 125γρ. (1/2 φλιντζ.) αλεύρι, Rivercote
- ½ κ.γ. κάρυ σε σκόνη, Kania
- 250γρ. μέτριες γαρίδες καθαρισμένες, La Caldera
- Φυτικό λάδι για τηγάνισμα, Vita d’or
Μέθοδος παρασκευής
- Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το γάλα, το αυγό και το αλάτι.
- Σε ένα άλλο μπολ τοποθετήστε το αλεύρι και το κάρυ.
- Βουτήξτε τις γαρίδες στο μείγμα με το γάλα, και στη συνέχεια στο καρυκευμένο αλεύρι .
- Ζεστάνετε το φυτικό λάδι και τηγανίστε τις μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
- Βγάλτε τις γαρίδες με μια τρυπητή κουτάλα και στραγγίξετε τις σε χαρτί κουζίνας .
Για τη σάλτσα κοκτέιλ
- ½ φλιτζ. κέτσαπ, Kania
- ½ φλιτζ. μαγιονέζα, Vita d’or
- 1 μικρό ρεπανάκι, τριμμένο
- 1 κ.γ. ανάμεικτα μπαχαρικά Garam Masala, Deluxe
- 1-2 κ.γ. μπράντυ, Majestät
- Αλάτι , Kυπάρι
- Πιπέρι, Kania
Μέθοδος παρασκευής: Σε ένα μπολ προσθέστε όλα τα υλικά μαζί και ανακατέψτε μέχρι να έχετε μια λεία σάλτσα.