Υλικά

  • 4 κ.σ. γάλα, Milbona
  • 1 ασπράδι αυγού
  • Αλάτι , Kυπάρι
  • 125γρ. (1/2 φλιντζ.) αλεύρι, Rivercote
  • ½ κ.γ. κάρυ σε σκόνη, Kania
  • 250γρ. μέτριες γαρίδες καθαρισμένες, La Caldera
  • Φυτικό λάδι για τηγάνισμα, Vita d’or

Μέθοδος παρασκευής

  1. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το γάλα, το αυγό και το αλάτι.
  2. Σε ένα άλλο μπολ τοποθετήστε το αλεύρι και το κάρυ.
  3. Βουτήξτε τις γαρίδες στο μείγμα με το γάλα, και στη συνέχεια στο καρυκευμένο αλεύρι .
  4. Ζεστάνετε το φυτικό λάδι και τηγανίστε τις μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
  5. Βγάλτε τις γαρίδες με μια τρυπητή κουτάλα και στραγγίξετε τις σε χαρτί κουζίνας .

Για τη σάλτσα κοκτέιλ

  • ½ φλιτζ. κέτσαπ, Kania
  • ½ φλιτζ. μαγιονέζα, Vita d’or
  • 1 μικρό ρεπανάκι, τριμμένο
  • 1 κ.γ. ανάμεικτα μπαχαρικά Garam Masala, Deluxe
  • 1-2 κ.γ. μπράντυ, Majestät
  • Αλάτι , Kυπάρι
  • Πιπέρι, Kania

 

Μέθοδος παρασκευής: Σε ένα μπολ προσθέστε όλα τα υλικά μαζί και ανακατέψτε μέχρι να έχετε μια λεία σάλτσα.

X