Υλικά για 4 μερίδες
Για τα κεμπάπ
600γρ. κιμά κοτόπουλο, Του Χασάπη
Για τη σάλτσα ντομάτας
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
Για το σερβίρισμα
1. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε μία λεκάνη και ζυμώστε.
2. Αφήστε στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Πλάστε τον κιμά σε στενόμακρα μπιφτέκια, περάστε σε ξυλάκια για σουβλάκι και ψήστε στη σχάρα.
3. Παράλληλα λαδώστε τις πίτες και ψήστε στη σχάρα.
4. Τοποθετήστε τη ζεστή πίτα επάνω σε ένα πιάτο σερβιρίσματος. Ακολούθως, βγάλτε το μπιφτέκι από το ξύλινο σουβλάκι και τοποθετήστε το και αυτό επάνω στην πίτα.
5. Περιχύσετε με τη ζεστή σάλτσα ντομάτας.
6. Με μια κουταλιά της σούπας προσθέστε το γιαούρτι και πασπαλίστε με το μείγμα του κρεμμυδιού και σερβίρετε.