EN
|
ΕΛ
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
LIDL FOOD ACADEMY
ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
Q&A
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καναπεδάκια με μαριναρισμένο σύκο και τυρί brie
Φρεσκοψημένη μπαγκέτακομμένη σε 12 κομμάτια, Rivecote
1 συσκευασία τυρί brie, Chene d’argent
2 σύκα κομμένα σε 12 μοίρες ή παστά σύκα κομμένα σε φέτες, Alesto
2 κ.σ.γλυκό κόκκινο κρασί (μαυροδάφνη ή κουμανταρία)
2 κ.σ.μαρμελάδα κόκκινων φρούτων, Maribel
Φρέσκο θυμάρι
Μέθοδος παρασκευής
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
Μαρινάρετε τα κομμένα σύκα μέσα στο κρασί.
Σε ένα ταψάκι στρώστε λαδόχαρτο και τοποθετήστε τα δώδεκα κομμάτια της μπαγκέτας
Τοποθετήστε το τυρί από πάνω, κομμένο σε φέτες, και ψήστε στο φούρνο μέχρι να λιώσει -περίπου 5 λεπτά
Τοποθετήστε στη συνέχεια τα σύκα, από πάνω, γλασάρετε με μαρμελάδα και γαρνίρετε με θυμάρι.
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
TOP
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Αποδοχή
Προστασία προσωπικών δεδομένων