Υλικά για 4 μερίδες
Για τα σουβλάκια
- 1 συσκευασία νωπά φιλετάκια κοτόπουλο, Του Χασάπη
Για τη σάλτσα
- ½ συσκευασία (220γρ) φιστικοβούτυρο crunchy, MCENNEDY
- ½ φλιτζ.κρέμα καρύδας, Vitasia
- 2 κ.σ.σάλτσα σόγιας, Vitasia
- 1 κ.γ.ξύσμα λεμόνι
Για τη γαρνιτούρα
- Ψιλοκομμένο κόλιαντρο
- Αγγουράκι κομμένο σε χοντρές φέτες και στη μέση
- Λεμόνι κομμένο σε μικρά τρίγωνα
Ποτηράκια σφηνάκια για το σερβίρισμα
Ξυλάκια για σουβλάκι
Μέθοδος παρασκευής
Για τη σάλτσα:
- Τοποθετείστε το φιστικοβούτυρο, την κρέμα καρύδας, τη σόγια και το ξύσμα λεμόνι σε ένα κατσαρολάκι.
- Ανακατέψτε πάνω από μέτρια φωτιά ώστε να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Ακολούθως χωρίστε το μείγμα αυτό σε 2 μέρη.
Για τα σουβλάκια
- Προθερμάνετε το φούρνο στους180°C.
- Αλείψτε με το ένα μέρος της σάλτσας τα σουβλάκια.
- Σε ένα ταψάκι στρώστε λαδόχαρτο και τοποθετήστε τα σουβλάκια.
- Ψήστε για 15 με 20 λεπτά.
- Βγάλτε από τον φούρνο και περάστε πάνω το αγγουράκι και το λεμόνι.
- Πασπαλίστε μεκόλιαντρο.
- Τοποθετήστε την υπόλοιπη σάλτσα μέσα στα σφηνάκια και βάλτε μέσα το σουβλάκι.
- Σερβίρετε.