Υλικά για 4 μερίδες:
Για τα σουβλάκια
- 1 συσκευασία σουβλάκι κοτόπουλο, Του Χασάπη
Για την σάλτσα
- ½ συσκευασία (220γρ.) φιστικοβούτυρο, MCENNEDY
- ½ φλιτζ.κρέμα καρύδας, Vitasia
- 2 κ.σ.σάλτσα σόγιας, Vitasia
- 1 κ.γ.ξύσμα λεμονιού
Για τη γαρνιτούρα
- Ψιλοκομμένο κόλιαντρο
Μέθοδος παρασκευής
Για τη σάλτσα:
- Τοποθετήστε το φιστικοβούτυρο, την κρέμα καρύδας, τη σόγια και το ξύσμα λεμονιού σε ένα κατσαρολάκι.
- Ανακατέψτε το μείγμα πάνω σε μέτρια φωτιά ώστε να γίνει ομοιογενές, και
- Χωρείστε το σε 2 μέρη.
Για τα σουβλάκια
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
- Αλείψτε τα σουβλάκια με το ένα μέρος της σάλτσας.
- Σε ένα ταψάκι στρώστε λαδόχαρτο και τοποθετήστε τα σουβλάκια.
- Ψήστε για 15 με 20 λεπτά.
- Βγάλτε τα από το φούρνο και πασπαλίστε με κόλιαντρο.
Σερβίρετε με την υπόλοιπη σάλτσα.