ΥΛΙΚΑ 

  • Σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κ.τ.γ.
  • Ελαιόλαδο 50γρ., Αρχαϊκά
  • Ζωμό λαχανικών 150γρ., Kania
  • Αλάτι 1 κ.τ.γ., Κυπαρι
  • Πιπέρι 1/3 κ.τ.γ., Kania
  • Φρέσκο κρεμμύδι 20γρ.
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κ.τ.σ.
  • Ξύσμα λεμονιού 1 κ.τ.σ.

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών, το ελαιόλαδο, το φρέσκο κρεμμύδι, ξύσμα λεμονιού και το μαϊντανό .
  2. Προσθέτουμε το σκόρδο, το μισό αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να βράσουν για 2 λεπτά.
  3. Τοποθετούμε τα φιλέτα από τη μεριά της πέτσας.
  4. Αλατοπιπερώνουμε με το υπόλοιπο.
  5. Μαγειρεύουμε για 4 λεπτάσε χαμηλή φωτιά.
  6. Γυρνάμε με προσοχή τα φιλέτα και τα ψήνουμε για αλλά 4 λεπτά.
  7. Βγάζουμε τα φιλέτα, δυναμώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να γλασάρει.
  8. Σερβίρουμε τα φιλέτα με βραστά χόρτα.
  9. Ρίχνουμε γλασαρισμένη σάλτσα στο κάθε φιλέτο και βάζουμε λίγη ακόμα σάλτσα πάνω στα βραστά χόρτα.
X