Λιβανέζικη σαλάτα με ρεβίθια και τραγανή πίτα

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 συσκευασία ανάμεικτο μαρούλι ή ρόκα, “Η Κουζίνα Μου”
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 250γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση ή ολόκληρα
  • 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 μεγάλο αγγουράκι, κομμένο σε κύβους
  • 200γρ. ψημένα ρεβίθια, Sol & Mar
  • 3 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
  • 3 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο ​​δυόσμο
  • 3 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο ​​βασιλικό
  • Χυμό λεμoνιού, όσο χρειάζεται
  • Ελαιόλαδο, όσο χρειάζεται, Αρχαϊκά
  • Φέτα, σπασμένη με τα δάκτυλα, ΓΑΛΠΟ
  • Αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, Kania
  • Σουμάκ
  • Φρυγανισμένη πίτα σπασμένη σε κομμάτια, για το σερβίρισμα

 

 

Μέθοδος παρασκευής

  1. Τοποθετήστε όλα τα υλικά ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε.
  2. Γαρνίρετε τη σαλάτα με φρυγανισμένη πίτα.

 

TOP