Υλικά για μια μαργαρίτα
- 200γρ πάγο
- 50ml τεκίλα
- 20ml Cointreau ή triple sec
- 20ml χυμό από φρέσκο λάιμ
Μέθοδος παρασκευής
- Με ένα λάιμ τρίψετε το χείλος του ποτηριού και βυθίστε το στο αλάτι.
- Σε ένα μπλέντερ βάλτε όλα τα υλικά της συνταγής μέχρι να έχετε μια γρανίτα.
- Τοποθετήστε τη γρανίτα στο ποτήρι και γαρνίρετε με λάιμ.
Μαργαρίτα Φράουλας
Υλικά για μια μαργαρίτα
- 100γρ πάγο
- 100γρ. κατεψυγμένες φράουλες
- 50ml τεκίλα
- 20ml Cointreau ή triple sec
- 20ml χυμό από φρέσκο λάιμ
Μέθοδος παρασκευής
- Με ένα λάιμ τρίψτε το χείλος του ποτηριού και βυθίστε το στη ζάχαρη.
- Σε ένα μπλέντερ βάλτε όλα τα υλικά της συνταγής μέχρι να έχετε μια γρανίτα.
- Τοποθετήστε τη γρανίτα στο ποτήρι και γαρνίρετε με λάιμ.