Υλικά για μια μαργαρίτα

  • 200γρ πάγο
  • 50ml τεκίλα
  • 20ml Cointreau ή triple sec
  • 20ml χυμό από φρέσκο λάιμ

Μέθοδος παρασκευής

  1. Με ένα λάιμ τρίψετε το χείλος του ποτηριού και βυθίστε το στο αλάτι.
  2. Σε ένα μπλέντερ βάλτε όλα τα υλικά της συνταγής μέχρι να έχετε μια γρανίτα.
  3. Τοποθετήστε τη γρανίτα στο ποτήρι και γαρνίρετε με λάιμ.

 

Μαργαρίτα Φράουλας

 Υλικά για μια μαργαρίτα

  • 100γρ πάγο
  • 100γρ. κατεψυγμένες φράουλες
  • 50ml τεκίλα
  • 20ml Cointreau ή triple sec
  • 20ml χυμό από φρέσκο λάιμ

Μέθοδος παρασκευής

  1. Με ένα λάιμ τρίψτε το χείλος του ποτηριού και βυθίστε το στη ζάχαρη.
  2. Σε ένα μπλέντερ βάλτε όλα τα υλικά της συνταγής μέχρι να έχετε μια γρανίτα.
  3. Τοποθετήστε τη γρανίτα στο ποτήρι και γαρνίρετε με λάιμ.
X