Μεξικάνικες φτερούγες κοτόπουλο:

  • 2 συσκευασίες μαριναρισμένες φτερούγες κοτόπουλο, του Χασάπη

Συνοδευτικά:

  • Σάλτσα μπλε τυριού με γιαούρτι και μέλι
    (ακολουθεί συνταγή)
  • Σέλινο , κομμένο σε μπαστουνάκια

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Προθερμένουμε το φούρνο στους 210 C° και στρώνουμε ένα ταψί με ασημόχαρτο και λαδόχαρτο.
  2. Τοποθετούμε τις φτερούγες πάνω στο ταψί και τις ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα, περίπου 15 λεπτά.
  3. Με μια λαβίδα γυρίζουμε τις φτερούγες
    και τις ψήνουμε για ακόμα 15 λεπτά ή
    μέχρι να πάρουν ροδοκόκκινο χρώμα.
  4. Τοποθετούμε τις φτερούγες σε πιατέλα
    και σερβίρουμε με το σέλινο
    και τη σάλτσα μπλε τυριού.


Σάλτσα μπλε τυριού με γιαούρτι και μέλι:

  • ½ συσκευασία gorgonzola, Lovilio
  • 1 μικρό γιαούρτι στραγγιστό, Milbona
  • 4 κ.σ. μαγιονέζα, Vita D’or
  • Χυμός από ½ λεμόνι
  • 1 κ.σ. μέλι, Marlen
  • 2 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιαντρο
  • Αλάτι , Kυπάρι
  • Πιπέρι, Kania

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Ρίγνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα
    ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουν κρεμώδη υφή.
  2. Τοποθετούμε τη σάλτσα σε μπολ δίπλα στις φτερούγες.
X