Μούμιες και Κούκλες Βουντού από λουκάνικο και ζύμη πίτσας
Υλικά για 6 τεμάχια
300γρ λουκάνικα Φρανκφούρτης, Αγροικία
240γρ. ζύμη πίτσας με σάλτσα ντομάτας, Chef Select
Κέτσαπ, Kania
3 μαύρες ελιές, ΕΥ
Μουστάρδα, Kania
Τηγανιτά σπαγγέτι, Combino
Μέθοδος παρασκευής
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα.
Χαράζουμε τα λουκάνικα σαν μικρά ανθρωπάκια. Σχηματίζουμε τα πόδια και μετά τα χέρια.
Κόβουμε σε λεπτό κορδόνι τη ζύμη και τυλίγουμε τα λουκάνικα αφήνοντας ένα κενό σημείο για τα μάτια.
Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόχαρτο και ψήνουμε για 20 λεπτά.
Αφαιρούμε τα λουκάνικα από τον φούρνο και αφού κρυώσουν σχηματίζουμε τα μάτια με σταγόνες μουστάρδας και κομματάκια μαύρης ελιάς.
Για να κάνουμε το εφέ του αίματος, ρίχνουμε πάνω στις μούμιες κέτσαπ.
Για τις κούκλες βουντού : καρφώνουμε τα τηγανιτά σπαγγέτι πάνω στα ανθρωπάκια.
TOP
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Αποδοχή Προστασία προσωπικών δεδομένων