Υλικά 4 μερίδες:

Για το παγωτό:

 

  • 1 φλιτζ. Κατεψυγμένα Μούρα,
    Green Gorcer’s
  • 1 κ.γ.   Ξύσμα Πορτοκάλι
  • 3 κ.σ.  Μπράντι, Majestät
  • 6 κ.σ. Σιρόπι από Κομπόστα Ροδάκινου
  • 4 κομμάτια Κομπόστα Ροδάκινου, Harvin
  • 4 μπάλες Παγωτό Μάνγκο, Gelatelli


 

 

Για την διακόσμηση:

  • Λευκή Σοκολάτα τριμμένη, Fin Carré
  • Φύλλα Δυόσμου
  • Κτυπημένη Κρέμα Γάλακτος
    (προπαρασκευασμένη), Milbona

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Σε ένα μικρό τηγανάκι βράστε ελαφρά τα Μούρα μαζί με το ξύσμα. Ανάψτε προσεκτικά με το μπράντι και σβήστε με το σιρόπι.
    Αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για περίπου 2 λεπτά.
  2. Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει ελαφρά.
  3. Σε ένα κρύο ποτήρι σερβιρίσματος προσθέστε λίγη ποσότητα
    (το 1/8 από την ποσότητα) από τα Μούρα.
  4. Στη συνέχεια βάλτε ένα κομμάτι Ροδάκινο γυρισμένο προς τα πάνω.
  5. Προσθέστε μια μπάλα παγωτού και βάλτε ξανά λίγη σάλτσα από τα μούρα
    (το 1/8 από την ποσότητα).
  6. Γαρνίρετε με κτυπημένη κρέμα γάλακτος, λευκή σοκολάτα τριμμένη και φύλλα δυόσμου.
  7. Επαναλάβετε τη διαδικασία για τα υπόλοιπα τρία ποτήρια.

 

 

X