Υλικά 4 μερίδες:
Για το παγωτό:
- 1 φλιτζ. Κατεψυγμένα Μούρα,
Green Gorcer’s - 1 κ.γ. Ξύσμα Πορτοκάλι
- 3 κ.σ. Μπράντι, Majestät
- 6 κ.σ. Σιρόπι από Κομπόστα Ροδάκινου
- 4 κομμάτια Κομπόστα Ροδάκινου, Harvin
- 4 μπάλες Παγωτό Μάνγκο, Gelatelli
Για την διακόσμηση:
- Λευκή Σοκολάτα τριμμένη, Fin Carré
- Φύλλα Δυόσμου
- Κτυπημένη Κρέμα Γάλακτος
(προπαρασκευασμένη), Milbona
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Σε ένα μικρό τηγανάκι βράστε ελαφρά τα Μούρα μαζί με το ξύσμα. Ανάψτε προσεκτικά με το μπράντι και σβήστε με το σιρόπι.
Αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για περίπου 2 λεπτά. - Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει ελαφρά.
- Σε ένα κρύο ποτήρι σερβιρίσματος προσθέστε λίγη ποσότητα
(το 1/8 από την ποσότητα) από τα Μούρα. - Στη συνέχεια βάλτε ένα κομμάτι Ροδάκινο γυρισμένο προς τα πάνω.
- Προσθέστε μια μπάλα παγωτού και βάλτε ξανά λίγη σάλτσα από τα μούρα
(το 1/8 από την ποσότητα). - Γαρνίρετε με κτυπημένη κρέμα γάλακτος, λευκή σοκολάτα τριμμένη και φύλλα δυόσμου.
- Επαναλάβετε τη διαδικασία για τα υπόλοιπα τρία ποτήρια.