Παγωτό με γάλα καρύδας, μπανάνα, μάνγκο

5

Χρόνος Παρασκευής

2'

Χρόνος Ψησίματος

4

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • 100γρ. γάλα καρύδας (κονσέρβα), Vitasia
  • 50γρ. καστανή ζάχαρη, Belbake
  • ½ κ.γ. (2 γρ.) κόμμι ξανθάνης (xanthan gum)
  • 300 γρ. παγωμένα εξωτικά φρούτα (μπανάνες, μάνγκο, παπάγια)
  • Νιφάδες καρύδας, ελαφρώς καβουρδισμένες, Belbake

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Για τις νιφάδες καρύδας: Σε ένα ζεστό αντικολλητικό τηγάνι προσθέστε τις νιφάδες καρύδας. Καβουρδίστε τις ελαφρώς και τοποθετήστε τες σε ένα μπολ.
  2. Για το παγωτό: Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ (επεξεργαστή τροφίμων) και αλέστε καλά.
  3. Ακολούθως, ρίξτε μέσα τις παγωμένες φράουλες και αλέστε μέχρι να έχετε ένα παγωτό.
  4. Χρησιμοποιώντας μία μαρίζα ζαχαροπλαστικής, τοποθετήστε το παγωτό σε παγωμένα ποτήρια και γαρνίρετε με τις νιφάδες καρύδας.
X