Σουηδικά κεφτεδάκια γλασαρισμένα με σάλτσα μούρων

Υλικά:
Για τα κεφτεδάκια:

  • Μια συσκευασία σουηδικά κεφτεδάκια, Sødergården

 

Για τη σάλτσα μούρων:

  • ½  φλιτζ.κέτσαπ ντομάτας, Kania
  • ½ συσκευασία μαρμελάδα κόκκινων φρούτων, Maribel
  • 2 κ.σ.μουστάρδα, WINAROM

Για τη γαρνιτούρα:

  • Ολόκληρα φύλλα μαρουλιού
  • Σουσάμι
  • Κρεμμυδάκι φρέσκο

Μέθοδος παρασκευής

 

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
  2. Σε ένα ταψάκι στρώστε λαδόχαρτο και τοποθετήστε τα κεφτεδάκια.
  3. Ψήστε για 25 λεπτά.
  4. Παράλληλα σε μια μικρή κατσαρόλα τοποθετήστε όλα τα υλικά της σάλτσας και σιγοβράστε για 5 λεπτά
  5. Βγάλτε τους κεφτέδες από τον φούρνο και τοποθετήστε τους σε λαδόχαρτο.
  6. Τέλος, με ένα πινέλο, αλείψτε με σάλτσα, πασπαλίστε με σουσάμι, κρεμμυδάκι φρέσκο και σερβίρετε επάνω σε μαρούλι.

 

TOP