Υλικά:
Για τα κεφτεδάκια:
- Μια συσκευασία σουηδικά κεφτεδάκια, Sødergården
Για τη σάλτσα μούρων:
- ½ φλιτζ.κέτσαπ ντομάτας, Kania
- ½ συσκευασία μαρμελάδα κόκκινων φρούτων, Maribel
- 2 κ.σ.μουστάρδα, WINAROM
Για τη γαρνιτούρα:
- Ολόκληρα φύλλα μαρουλιού
- Σουσάμι
- Κρεμμυδάκι φρέσκο
Μέθοδος παρασκευής
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
- Σε ένα ταψάκι στρώστε λαδόχαρτο και τοποθετήστε τα κεφτεδάκια.
- Ψήστε για 25 λεπτά.
- Παράλληλα σε μια μικρή κατσαρόλα τοποθετήστε όλα τα υλικά της σάλτσας και σιγοβράστε για 5 λεπτά
- Βγάλτε τους κεφτέδες από τον φούρνο και τοποθετήστε τους σε λαδόχαρτο.
- Τέλος, με ένα πινέλο, αλείψτε με σάλτσα, πασπαλίστε με σουσάμι, κρεμμυδάκι φρέσκο και σερβίρετε επάνω σε μαρούλι.