Υλικά για μια ομελέτα 20 εκ.

  • 2 μικρά κολοκυθάκια, τριμμένα σε χοντρό τρίφτη
  • 1 μεγάλη πατάτα, ξεφλουδισμένη και τριμμένη σε χοντρό τρίφτη
  • 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, τριμμένο σε χοντρό τρίφτη
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο σε λεπτό τρίφτη
  • 100γρ. φέτα, τριμμένη σε χοντρό τρίφτη, ΓΑΛΠΟ
  • 2 κ.σ. χοντροκομμένο φρέσκα φύλλα κόλιανδρο
  • 1 κ.γ. ρίγανη, Mikado
  • ½ κ.γ. ξύσμα λεμόνι
  • ½ κ.γ. πιπέρι, Kania
  • 4 μεγάλα αυγά

 

Μέθοδος παρασκευής

  1. Σε ένα μπολ προσθέστε όλα τα λαχανικά που έχετε περάσει από χοντρό και λεπτό τρίφτη (κολοκυθάκια, πατάτα, κρεμμύδι, σκόρδο).
  2. Μέσα στο μπολ προσθέστε τη φέτα μαζί με τα μυρωδικά (κόλιανδρο, ρίγανη, ξύσμα λεμόνι, πιπέρι).
  3. Σε ένα μικρό μπολ τοποθετήστε τα αυγά και χτυπήστε τα καλά να αφρατέψουν με ένα πιρούνι.
  4. Τοποθετήστε τα αυγά μέσα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά.
  5. Τοποθετήστε το μείγμα μέσα σε ένα στρογγυλό ταψί ή τηγάνι διαμέτρου 20 εκ. το οποίο έχετε στρώσει με λαδόχαρτο.

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει

X