Τραγανά τηγανητά ραβιόλια γεμιστά με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας

Υλικά για 4 μερίδες (30 ραβιόλια)

Για τα ραβιόλια

  • 250γρ. (1 συσκευασία) νωπά γεμιστά ραβιόλια με τυρί μοτσαρέλα, chef select
  • 50γρ. (4 κ.σ) αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Belbake
  • 2 μέτρια αυγά, ελαφρώς κτυπημένα
  • 150γρ. (1 ½ φλιτζ.) φρυγανιά, Belbake
  • 2 κ.γ. ανάμεικτα μπαχαρικά, Deluxe
  • Ηλιέλαιο για τηγάνισμα, Vita d’or

Για τη σάλτσα

  • 400γρ. (1 συσκευασία) ντομάτας με βασιλικό,Combino

 

Μέθοδος παρασκευής

  1. Ετοιμάστε 3 μπολ. Ένα με αλεύρι, ένα μπολ με τα δύο αυγά και ακόμη ένα μπολ με φρυγανιά ανακατεμένη μαζί με μπαχαρικά. Επίσης ετοιμάστε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  2. Πρώτα αλευρώστε τα ραβιόλια, μετά βουτήξτε στο αυγό και στη συνέχεια τα περνάτε από τη φρυγανιά.. Τοποθετήστε στο ψυγείο για 15 λεπτά να σφίξει το πανάρισμα.
  3. Ζεστάνετε το λάδι και ρίξτε μέσα λίγα λίγα τα ραβιόλια. Τηγανίστε από τη μια πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα και με ένα πιρούνι γυρίστε τα ραβιόλια από την άλλη.
  4. Αφού χρυσίσουν και από τις δύο πλευρές βγάλτε τα επάνω σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  5. Σερβίρετε με σάλτσα ντομάτας με βασιλικό.

 

TOP