Υλικά για 350γρ. μείγμα (10 τρούφες των 35γρ.)
- 125γρ. σταφίδες, Alesto
- 100γρ. βρώμη, Crownfield
- 75γρ. πετιμέζι
- 30γρ. αμύγδαλα ανάλατα, Alesto
- ½-1 κ.γ. ξύσμα μανταρίνι ή πορτοκάλι
Επικάλυψη
- Σκόνη κακάο κοσκινισμένο, Belbake
Μέθοδος προετοιμασίας:
- Τοποθετήστε το κοσκινισμένο κακάο σε ένα μικρό βαθύ δοχείο ή ταψάκι.
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων προσθέστε όλα τα υλικά της συνταγής. Αλέστε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Ακολούθως πλάστε τις τρούφες σε μπάλες (35γρ.) ανάμεσα στις παλάμες σας.
- Τοποθετήστε όλες τις τρούφες μέσα στο ταψάκι και ανακινήστε ελαφρά μέχρι να καλυφθούν από το κακάο.
- Παγώστε στο ψυγείο μία ώρα και σερβίρετε.