Υγιεινά τρουφάκια από χαρουπόμελο, βρώμη, ξηρούς καρπούς και πορτοκάλι

Υλικά για 700γρ. μείγμα (20 τρούφες των 35γρ.)

  • 250γρ. σταφίδες, Alesto
  • 200γρ. μούσλι, Crownfield
  • 150γρ. χαρουπόμελο
  • 100γρ. ξηρούς καρπούς (όπως καρύδια, αμύγδαλα και Brazilian nuts), Alesto
  • 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκάλι

 

Επικάλυψη

  • Σκόνη κακάο κοσκινισμένο, Belbake

Μέθοδος προετοιμασίας:

  1. Τοποθετήστε το κοσκινισμένο κακάο σε ένα μικρό βαθύ δοχείο ή ταψάκι.
  2. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων προσθέστε όλα τα υλικά της συνταγής. Αλέστε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  3. Ακολούθως πλάστε τις τρούφες σε μπάλες (35γρ.) ανάμεσα στις παλάμες σας.
  4. Τοποθετήστε όλες τις τρούφες μέσα στο ταψάκι και ανακινήστε ελαφρά μέχρι να καλυφθούν από το κακάο.
  5. Παγώστε στο ψυγείο μισή με μία ώρα και σερβίρετε.
TOP