Υλικά για 700γρ. μείγμα (20 τρούφες των 35γρ.)
- 250γρ. σταφίδες, Alesto
- 200γρ. μούσλι, Crownfield
- 150γρ. χαρουπόμελο
- 100γρ. ξηρούς καρπούς (όπως καρύδια, αμύγδαλα και Brazilian nuts), Alesto
- 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκάλι
Επικάλυψη
- Σκόνη κακάο κοσκινισμένο, Belbake
Μέθοδος προετοιμασίας:
- Τοποθετήστε το κοσκινισμένο κακάο σε ένα μικρό βαθύ δοχείο ή ταψάκι.
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων προσθέστε όλα τα υλικά της συνταγής. Αλέστε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Ακολούθως πλάστε τις τρούφες σε μπάλες (35γρ.) ανάμεσα στις παλάμες σας.
- Τοποθετήστε όλες τις τρούφες μέσα στο ταψάκι και ανακινήστε ελαφρά μέχρι να καλυφθούν από το κακάο.
- Παγώστε στο ψυγείο μισή με μία ώρα και σερβίρετε.