Φοντί σοκολάτας με φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης, συνοδευτικά φρούτα, κέικ και marshmallows

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 σετ για φοντί σοκολάτας, Deluxe
  • 200γρ. μαύρη σοκολάτα από τη συσκευασία ή Bellarom
  • 1-2 κ.γ. μπράντυ ή λικέρ
  • ½ φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης, Deluxe

 

Για τα συνοδευτικά

  • Φρούτα κομμένα σε κύβους (αχλάδι, μπανάνα, φράουλα, μήλο)
  • Marshmallows, Mister CHOC
  • Διάφορα κέικ κομμένα σε κύβους

 

Μέθοδος παρασκευής

  1. Τοποθετήστε τη μαύρη σοκολάτα μαζί με το μπράντι και τη καθαρισμένη βανίλια μέσα σε ένα πυρίμαχο μπολ.
  2. Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και σερβίρετε πάνω στο καμινέτο που καίει σε χαμηλή ένταση.
  3. Με ένα ειδικό πιρούνι καρφώστε ένα κομμάτι φρούτου, Marshmallows ή κέικ και πάρτε από το μείγμα ανακατεύοντάς το.
TOP