ΥΛΙΚΑ

  • Χαλούμι 220γρ., Λιβάδι
  • Baby ρόκα 65γρ.
  • Πιπέρι μαύρο 4γρ., Kania
  • Μαρμελάδα τομάτας 40γρ.
  • Ελαιόλαδο 4γρ. (+3γρ. για το χαλούμι), Αρχαϊκά

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε το χαλούμι κατά μήκος, σε 2 φέτες. Ψήνουμε σε δυνατή σχάρα με λίγο ελαιόλαδο. Να αποτυπωθούν οι γραμμές της σχάρας.
  2. Σε ένα μπασινάκι (μπολ) βάζουμε τη ρόκα με το ελαιόλαδο και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  3. Σερβίρουμε με τη μαρμελάδα τομάτας επάνω στο τυρί, και στην κορυφή την baby ρόκα.

 

 

Μαρμελάδα ντομάτας

ΥΛΙΚΑ

  • ντομάτα κονκασέ χωρίς φλούδα 750γρ., Nostia
  • ζάχαρη 300γρ., Belbake
  • γλυκόζη 150γρ.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε χαμηλή κατσαρόλα για μια γρήγορη βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε τα υλικά για μισή περίπου ώρα.


X