Καλαμπόκι με λιωμένο τυρί “Kon-chijeu”

10'

Χρόνος Παρασκευής

10'

Χρόνος Ψησίματος

4

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κ.σ. βούτυρο ανάλατο, Milbona
  • 150γρ. ανάμεικτα λαχανικά κατάψυξης κομμένα σε κυβάκια (πιπεριά, καρότο, φασολάκι)
  • 400γρ. καλαμπόκι κονσέρβας ή κατάψυξης, Freshona
  • 60γρ. μαγιονέζα, Kania
  • 1 κ.γ. ζάχαρη, Belbake

Για την επικάλυψη

  • 150γρ. μοτσαρέλα τριμμένη, lovilio
  • 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Σε ένα τηγάνι σοτάρετε με το βούτυρο, τα λαχανικά και το καλαμπόκι
  2. Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέστε τη ζάχαρη και τη μαγιονέζα. Ανακατέψτε καλά.
  3. Πασπαλίστε με τυρί. Σκεπάστε το τηγάνι με ένα πώμα και τοποθετήστε το πίσω στη φωτιά.
  4. Αφού λιώσει το τυρί πασπαλίστε με κρεμμυδάκι και σερβίρετε.
X