• Φρεσκοψημένη μπαγκέτακομμένη σε 12 κομμάτια, Rivecote
  • 1 συσκευασία τυρί brie, Chene d’argent
  • 2 σύκα κομμένα σε 12 μοίρες ή παστά σύκα κομμένα σε φέτες, Alesto
  • 2 κ.σ.γλυκό κόκκινο κρασί (μαυροδάφνη ή κουμανταρία)
  • 2 κ.σ.μαρμελάδα κόκκινων φρούτων, Maribel
  • Φρέσκο θυμάρι

Μέθοδος παρασκευής

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
  2. Μαρινάρετε τα κομμένα σύκα μέσα στο κρασί.
  3. Σε ένα ταψάκι στρώστε λαδόχαρτο και τοποθετήστε τα δώδεκα κομμάτια της μπαγκέτας
  4. Τοποθετήστε το τυρί από πάνω, κομμένο σε φέτες, και ψήστε στο φούρνο μέχρι να λιώσει -περίπου 5 λεπτά
  5. Τοποθετήστε στη συνέχεια τα σύκα, από πάνω, γλασάρετε με μαρμελάδα και γαρνίρετε με θυμάρι.
X