Λεμονάτο φρέσκο ψάρι ψημένο στη λαδόκολλα

15'

Χρόνος Παρασκευής

20'

Χρόνος Ψησίματος

4

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

Για το ψάρι

  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο για το άλειμμα, ΕΥ
  • 1 κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 4 φιλέτα φρέσκιας τσιπούρας χωρίς κόκκαλο (500-600γρ. συνολικά)
  • 4 λεπτές φέτες λεμονιού
  • αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
  • πιπέρι, Kania
  • φρέσκο θυμάρι

 

Για τη γαρνιτούρα

  • Ντοματίνια κομμένα σε λεπτές φέτες

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Από τα κομμάτια της λαδόκολλας, σχηματίζουμε 4 μεγάλα σχήματα καρδιάς.
  3. Τοποθετούμε το κολοκυθάκι και την πιπεριά επάνω στο κάθε κομμάτι στο δεξί μέρος της καρδιάς. Αλατοπιπερώνουμε.
  4. Αλείβουμε το αριστερό κομμάτι με ελαιόλαδο.
  5. Τοποθετούμε πάνω στα κολοκυθάκια το φρέσκο ψάρι και τη φέτα λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε ξανά.
  6. Πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι.
  7. Σφραγίζουμε τη λαδόκολλα κλείνοντας το χαρτί γύρω γύρω.
  8. Τοποθετούμε τα χαρτιά σε ταψί και ψήνουμε στον φούρνο για 15 έως 20 λεπτά.
  9. Πριν σερβίρουμε γαρνίρουμε με ντομάτες κομμένες.
X