Υλικά για 4 άτομα
- 1 συσκευασία ανάμεικτο μαρούλι ή ρόκα, “Η Κουζίνα Μου”
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 250γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση ή ολόκληρα
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο αγγουράκι, κομμένο σε κύβους
- 200γρ. ψημένα ρεβίθια, Sol & Mar
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
- Χυμό λεμoνιού, όσο χρειάζεται
- Ελαιόλαδο, όσο χρειάζεται, Αρχαϊκά
- Φέτα, σπασμένη με τα δάκτυλα, ΓΑΛΠΟ
- Αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, Kania
- Σουμάκ
- Φρυγανισμένη πίτα σπασμένη σε κομμάτια, για το σερβίρισμα
Μέθοδος παρασκευής
- Τοποθετήστε όλα τα υλικά ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε.
- Γαρνίρετε τη σαλάτα με φρυγανισμένη πίτα.