Πίτσα με γαρίδες και φρέσκα λαχανικά

15'

Χρόνος Παρασκευής

20'

Χρόνος Ψησίματος

4

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη

  • 1 συσκευασία (400γρ.) ζύμη πίτσας με σάλτσα ντομάτας, Chef Select

 

Για την επικάλυψη

  • 150γρ. σάλτσα ντομάτας, Chef Select

 

Για τη γαρνιτούρα

  • 100γρ. φέτα, ΓΑΛΠΟ
  • 100γρ. γαρίδες κοκτέιλ (προψημένες), Ocean Sea
  • Πράσινη σαλάτα ή ρόκα, Η Κουζίνα μου
  • 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 ραπανάκια κομμένα σε μοίρες
  • Ελαιόλαδο, ΕΥ
  • Ξύδι ή κρέμα βαλσάμικο
  • 1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη, νώμα
  • ¼ κ.γ. αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
  • ¼ κ.γ. πιπέρι, Kania

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180˚C.
  2. Μετά παίρνουμε τη ζύμη με το λαδόχαρτο της συσκευασίας και την τοποθετούμε επάνω σε ταψί.
  3. Αλείβουμε τη ζύμη με σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με μισή ποσότητα φέτας.
  4. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180˚C βαθμούς Κελσίου ή μέχρι η ζύμη να ροδίσει στο κάτω μέρος.
  5. Αφαιρούμε την πίτσα σε σανίδα κοπής και την αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά.
  6. Γαρνίρουμε με πράσινη σαλάτα, την υπόλοιπη μισή ποσότητα από τη φέτα, τις γαρίδες, τα λαχανικά, ελαιόλαδο, ξύδι βαλσάμικο, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
  7. Σερβίρουμε αμέσως.
X