Παγωτό με γάλα καρύδας, μπανάνα, μάνγκο

5'

Χρόνος Παρασκευής

2'

Χρόνος Ψησίματος

4

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • 100γρ. γάλα καρύδας, Vitasia
  • 50γρ. καστανή ζάχαρη, Belbake
  • ½ κ.γ. (2γρ.) κόμμι ξανθάνης (xanthan gum)
  • 300γρ. παγωμένα εξωτικά φρούτα (μπανάνες, μάνγκο, παπάγια)
  • Νιφάδες καρύδας, ελαφρώς καβουρδισμένες, Belbake

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Για τις νιφάδες καρύδας: Σε ένα ζεστό αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε τις νιφάδες καρύδας. Τις καβουρδίζουμε ελαφρώς και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ.
  2. Για το παγωτό: Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ (επεξεργαστή τροφίμων) και αλέθουμε καλά.
  3. Ακολούθως, ρίχνουμε μέσα τις παγωμένες φράουλες και αλέθουμε μέχρι να έχουμε ένα παγωτό.
  4. Χρησιμοποιώντας μία μαρίζα ζαχαροπλαστικής, τοποθετούμε το παγωτό σε παγωμένα ποτήρια και γαρνίρουμε με τις νιφάδες καρύδας.
X